Menu

FC Horsens Målmandsakademi

FC Horsens Målmandsakademi

Vi er meget stolte af at kunne præsentere et helt nyt målmandssetup i FC Horsens. Vi har indledt et samarbejde med DanKeepers, som tilbyder specialiseret og professionel målmandstræning over hele landet til både klubber og private. DanKeepers trænere er alle meget erfarne trænere med enten DBU-licenser eller med mange års praktisk erfaring fra højt niveau. DanKeepers træner både bredde og elite, og de er utrolig dedikerede omkring begge dele.

Målmandssetuppet har kunnet lade sig gøre, da Danbolig har været så fantastiske at gå ind og hjælpe herreungdom med et flot sponsorat, så vi netop kan tilbyde vores drengespillere et professionelt setup, som uden tvivl kommer til at rykke drengene i den rigtige retning.

Træningen foregår hver mandag fra 15.45 - 16.45 for U10 - U12 og fra 16.45 - 17.45 for U13 - U16 (vinterhalvåret). Vi har tilmed været så heldige, at det er Kenneth Kallehauge, som er partner i DanKeepers, som kommer og træner drengene sammen med hans meget dygtige kollega Rasmus samt deres assistent Mikkel. 

Vi glæder os rigtig meget til at følge og udvikle Danbolig Målmandsakademi i samarbejdet med DanKeepers dygtige trænere. 

Du kan læse mere om DanKeepers her