Menu

Støt FC Horsens med OK-benzinkort

image
28. januar 2016 kl. 16:42

Benzin og el kan give FC kroner i kassen

FC Horsens har i en årrække haft en sponsoraftale med OK Benzin. Det kunne være en guldgrube for klubben, men det er langt fra tilfældet. Med omkring 900 medlemmer kunne FC Horsens have langt flere, end de nuværende 75 benzinkort, der får 6 øre pr. liter til at løbe ned i FC Horsens kasse, når der bliver tanket.

I 2015 har sponsoraftalen med OK resulteret 7.741,41 kr. til FC Horsens. Hver gang et kort, der er tilknyttet FC Horsens sponsorordning, bliver brugt på en af OK Benzin tankstationer, får FC Horsens 6 øre pr. liter, der tankes. Hvis den, der bruger kortet, også får el leveret af OK, er beløbet til FC Horsens 12 øre pr. liter.

Så har du ikke et OK Benzin-kort, kan du støtte FC Horsens ved at få det. Et nytegnet kort giver desuden FC en bonus på 250 kr. ekstra, når der første gang er tanket 500 liter.

Har du i forvejen et OK Benzin-kort, der ikke er tilknytet FC Horsens sponsoraftale, er det let at komme til at støtte FC Horsens. Vi skal blot have oplyst dit kortnummer.

 Vil du hjælpe FC Horsens med at få flere penge til de sportslige aktiviteter i klubben, kan du henvende dig til Mogens Hansen - tlf. 20 31 04 81, mail 75651915@lafnet.dk.

/Mogens Hansen