Menu

Pigeraketten lander i FC den 4. maj

image
Hanne Bloch
03. april 2015 kl. 12:16
En fantastisk rejse for alle piger mellem 5 - 11 år

Pigeraketten er på vej mod dig

DBU’s forårsaktivitet kun for piger lander i FC Horsens mandag den 4. maj fra 17.00 - 20.00 – og det er for ALLE piger mellem 5 – 11 år.

Kl. 17.00 starter rejsen ud i det store rumunivers, hvor du kommer til at besøge en masse af universets planeter. Du skal nemlig hjælpe DBU’s helt egen astronaut med at finde dele til klubnøglen, som er blevet kastet ud i rummet. Du kommer blandt andet til at flyve en tur til både Merkur og Saturn, hvor du ved hjælp af forskellige sjove og fodboldrelaterede aktiviteter kan finde de forsvundne dele til klubnøglen.

Når du og dine holdkammerater har løst opgaverne, så kan klubben igen åbnes for lidt mere almindelig fodboldtræning.

DBU’s astronaut og hans hjælpere sørger selvfølgelig for, at du får nogle skønne og sjove timer i trygge omgivelser i FC Horsens.

Pigeraketten giver dig et indblik i, hvad fodbold egentlig er for noget. Og vi håber så meget, at det kan give dig lyst til at spille fodbold.

Vil du med på denne fantastiske rejse?

Det er helt gratis og ganske uforpligtende at deltage i Pigeraketten, og du behøver ikke engang at melde dig til. Det eneste du skal gøre, det er møde op til tiden med en ordentlig portion godt humør. Du behøver slet ikke at have spillet fodbold før. Tag meget gerne din far, mor eller måske din storesøster med dig.

Når de tre timer er gået, så får du et flot diplom samt en erindringsgave med hjem.

Vil du gerne høre nærmere omkring dagen, så tag fat i Torsten Cargnelli på 22 45 60 40.

Vi glæder os til at se netop dig.