Menu

FC Horsens Regionsmester 2017

image
22. juni 2017 kl. 22:53
Jernhårde ladies kan man godt kalde de dameseniorspillere, der onsdag tog turen til DBU’s regionsfinaler i Ryomgård

Efter en sæson hvor holdet har præsteret flotte resultater, kom dagen hvor der skulle spilles finale. På trods af at truppen var max presset pga skader og en studenteruge, tog 7 optimistiske spillere udfordringen om at hente Regionsmesterskabet til Horsens op.

Den første kamp mod Midtdjurs forløb tilfredsstillende og FC-pigerne vandt 6-0. Kamp nr. 2 mod TST, voldte lidt mere besvær, men FC’erne opgav på intet tidspunkt og vandt kampen 1-0.

I 3. kamp mod Mariager fik FC Horsens godt fat fra start. Pigerne brillerede igen med godt fodboldspil og vandt kampen 6-1. I den 4. kamp mod Hadsten var det tydeligt at FC-benene var tunge efter kun 5-10 min pause mellem kampene. FC kom langsomt fra start, og blev hurtigt straffet med et mål fra modstanderne. Selvom de rødbluserede kæmpede en brag kamp blev det til et nederlag på 1-3.

Herefter kom endelig den tiltrængte pause på 40 min, inden finalen mod Romalt. Spillerne fra FC Horsens gik ind til finalekampen med stor kampgeist, en portion tålmodighed og en vilje uden lige.

Alle 7 spillere gav sig 110%, og efter en jævnbyrdig kamp, kunne de juble over en sejr på 2-0, og ikke mindst løfte den velfortjente pokal som bevis på at FC Horsens er Regionsmester 2017 i Kvinde C2.

Et stort tillykke til: Helena Jacobsen, Louise Jacobsen, Anna Abildgaard, Julie Wargo, Caroline Broch-Lips, Cecile Gedsted, Hansen, Katrine Kirkholt (U18), Kim Shreiber (træner)

Pigerne fra FC Horsens viste hvor der er vilje er der vej, og man må tage hatten af for den FC vilje de viste i Ryomgård.

En stor tak skal der lyde til de spillere, der har været med gennem hele sæsonen. I har også haft stor indflydelse på at holdet nåede finalen. Pokalen og sejren er også jeres, siger trinleder Karina Kristiansen.