Flot sejr til serie 1 i lokalopgøret mod Stensballe

image
Hanne Bloch
26. august 2017 kl. 07:36

FC Horsens - Stensballe 2-1

”Jeg mente før kampen, at vi havde et bedre hold end Stensballe, men også, at det ikke giver point i sig selv. Der skulle arbejdes for sejren, både fysisk og taktisk. Sik's træner Hans Ebbesen er en gammel snu ræv og hans taktik gik klart ud på, at køre os trætte i første halvleg for derefter, at skrue op for tempoet i anden.
Jeg tror ikke, at vi generer nogen ved at sige, at vi var totalt dominerende i første halvleg og burde have ført med et mål eller to. 0-0 ved halvleg og en scoring imod efter 7 min. i anden halvleg, og så var det ikke engang en chance, de scorede på, men lad os sige det mildt " en bette fejl" af vores keeper Brian.  2 min. efter kunne de have lukket kampen på en friløber, men der fik Brian flot kompenseret med en pragtredning. Det vækkede holdet og SIK kom under et voldsomt pres og Thiser udligner efter et flot gennemspillet angreb. Holdet forsatte med at trykke på, og 10 min. før tid scorer Matti sejrsmålet til 2-1.
En fortjent og flot sejr, måske endda et par mål for lille. Gode præstationer hele vejen rundt, med ekstra plusser til Thiser, Søby og Ralle.
Næste kamp er søndag kl. 10.30 ude mod Vejle FC .”