Michal Pehrson
Mathias Friis

Vanvittig holdpræstation!
Spillede mod et utroligt fysisk stærkt hold, som spiller primitivt med lange bolde, men farlige hele tiden med deres 5 spillere som er godt hakket og omkring 2 meter!

Vi arbejder os ind i kampen, hvor bolden på en tør bane, hele tiden hoppede fra os, fik ro på det efter Sjønne havde scoret sikkert med indersiden! Gik til halvleg i kontrol og startede 2. halvleg godt, men de var hele tiden farlige på deres lange bolde, selvom Pehrson, Søby og Jæger vandt de fleste dueller, så lykkedes det dem at komme på 1-1. De blev ved med at pumpe bolde ind i feltet!
Men Thiser slår et klasse indlæg ind, som Pehrson flot header ind! De fulgte godt med, og før de kom på 2-2, havde de nogle kæmpe chancer som enten Brian tog eller de sparkede over!

Jeg sætter Lime ind efter små 58 minutter, han gør igen et godt indhop! Kenny kommer ind, da der mangler små 18 minutter og Brian da der mangler ca. 7 (planen var han ikke skulle ind, for at få en hel kamp på S3) men må sige de begge bliver kampafgørende!
Kenny kommer in og giver det kæmpe løbearbejde som jeg ved han kan og score et flot mål, som forkert bliver dømt offside, Brian kommer med hans dybde løb,som er ved at give mål, han løber fra dem, og kommer i kontakt med deres keeper, bolden springer ud til Kenny som tager et træk og bliver fældede i det 90 minut!
Begge mine skytter var taget ud, så derfor valgte Mathias Friis at tage den og køligt sparke den ind. Red Army gik amok, som i amok!...........( Havde helt uforstående fået en henstilling, i løbet af kampen, fra en fremragende dommertrio).

Kæmpe respekt til holdet, som tog det ansvar som vi havde snakket om, i løbet af ugen, spillet var ikke til Superliga, men fighten, var til engelsk fodbold!

Det hold her vil det så meget, og er bevidst om dets klasse!

Næste kamp, på torsdag hjemmekamp mod Stjær kl 18.30!