04. april 2018 kl. 18:13

S1: Horsens Freja – FC Horsens 0-2 (0-1). Mål BM og Pehrson

Ja, mere lokalt kan det næsten ikke blive!

Efter en god opstart med super fremmøde til træning og en fremragende træningslejr, kom dagen endelig hvor det gjaldt point!

De første 15 minutter, stod vi godt på banen og søgte vores spil, Freja blev aldrig farlig i den fase, vi kom derefter godt i gang og begyndte at lægge et tryk på dem. Efter små 22 minutter lykkedes det BM at bryde igennem på kanten og spille bolden ind i feltet og selv komme til en resolut afslutning til 1-0. Derefter pressede vi på i første halvleg og havde overtaget til halvleg! Vi kom godt ud til anden, og pressede stadigvæk, fik også lidt overtalsspil, hvor vi 2-3 gange glemmer at skyde på mål! Freja skaber lidt løst, som vi blokerer, men har dog 2 store chancer, som Brian flot klarer…… Efter udskiftninger fra begge hold, kom Pehrson ind igen (38 minut), hvor han på det efterfølgende hjørne, nikkede den ind (muligvis med hjælp fra Vilfort hånd). Kæmpe holdindsats, men vælger at fremhæve Ralle, BM og Lassen!

Kom og støt drengene på lørdag d. 7.4 hjemme mod Aarhus 1900. Kampstart 13.30!