Menu

Helena genvandt titlen

image
07. maj 2017 kl. 17:27

21-årige Helena Jacobsen fra FC Horsens går ikke i stiletter til daglig. Til gengæld spiller hun fodbold på FC Horsens seniordamehold.

- Jeg har måske en lille hæl på, hvis vi skal til konfirmation eller lignende, sagde Helena til Horsens Folkeblad, lige inden hun lørdag eftermiddag i en fiks stilet med seks cm hæl stod klar til at løbe finalen i City Horsens stiletløb.

- Jeg hørte om løbet sidste år, fordi jeg arbejder i Skoringen, og jeg syntes, det var en sjov og anderledes udfordring, sagde hun.

Udfordringen tog hun derfor op, og hun vandt 2016-udgaven af mesterskabet.

- Derfor var der et stort pres på mig igen i år. Der var rigtig mange, der spurgte til, om jeg ikke skulle løbe - og vinde - igen. Og jeg er megameget konkurrencemenneske, så selvfølgelig skulle jeg det, sagde den forsvarende mester til Horsens Folkeblad efter titelforsvaret.

Otte kvinder stillede op på de høje hæle, og i såvel to indledende runder som i finalen så modstanderne Helena Jacobsens hæl fra bagsiden.

- Jeg havde selvfølgelig selvtilliden i orden, så jeg havde også satset på at vinde, men det er super fedt.

- Præmierne kan jeg jo også godt bruge, sagde hun lige efter finale-sejren til det lokale dagblad.

Den 21-årige skosælger kan bl.a. se frem til at råderetten over en bil i tre måneder. Blandt andre sponsor-præmier var sko, som hun på podiet gav videre til deltagerne, der endte på anden- og tredjepladsen.