Lyseng - FC 2-2 og FC - Stjær 2-1

image
Hanne Bloch
12. september 2017 kl. 14:54

”Vi mødte det suveræne tophold Lyseng, der havde vundet deres første 4 kampe. Vi havde selv underpræsteret i sidste kamp mod Vejle FC, så jeg vidste godt, at spillerne ville levere en god kamp. Vi gjorde det sidste sæson mod VB og holdet evner, at sætte sig op mod gode hold. De første 10 min. er vi under pres, men stille og roligt sætter vi os på kampen og kommer også foran 1-0 ved Brian Christiansen. Vi starter også ok i anden halvleg og kommer foran 2-0, denne gang var det Thiser der bankede bolden i nettet. Midt i halvlegen får vi et gult kort, det samme gør Lyseng, så det burde stadig være lige, men inden vi får samlet os, har Lyseng scoret 2 mål på 4 min. P.... ærgerligt, for jeg synes , at vi havde godt styr på kampen. Begge hold har chancer i det sidste kvarter, men kampen ender uafgjort 2-2. Selvfølgelig godkendt mod topholdet, men jeg føler stadig, at vi smed 2 point. Vi får desværre nogle dumme gule kort, som har givet nogle pointtab i de første kampe kampe. Bedste idag var keeper Brian.
Næste modstander var Stjær, som absolut er et svært hold at hive point ud af.De er fysisk stærke, farlige på dødbolde og losser hele tiden bolden op i vores bagrum( troede træner ) Det viste sig faktisk , at de kunne spille en god gang bold, hvilket vi konstaterede i første halvleg. De scorede midt i halvlegen til 1-0 efter et hjørnespark. Vi ændrede lidt på systemet og skiftede de to unge spillere Bak og Lucas ind. Det satte gang i en god periode, hvor vi spillede bolden hurtig rundt og kom til mange store chancer. Perhson udligner til 1-1 og Sjønne får endelig hul på bylden og scorer til 2-1, hvilket holder kampen ud. 3 gode point mod en svær modstander. Bedste idag var Mathias Friis.
Næste kamp er onsdag kl. 18.00 ude mod Brædstrup.”