Menu

Oprykning til Serie 1 Kvinder

image FC Horsens Kvindesenior forår 2016
Torsten Cargnelli
15. juni 2016 kl. 09:49

FC Horsens er næste sæson at finde i kvindernes Serie 1 række. Det blev en kendsgerning, da det unge FC-hold på en lun juniaften klarede at spille 2-2 mod rækkens andet tophold fra Bredballe IF på hjemmebane.

Hjemmeholdet er i foråret gået fra sejr til sejr, men i oprykningskampen kneb det lidt på trods af at Louise Jacobsen to gange havde bragt sit hold i front. På trods af pointtabet kunne pigerne alligevel strække armene i vejret efter kampen og nyde en velfortjent mundfuld champagne, som tegn på at oprykningen var sikret.  Oprykningen blev da også fejret efter alle kunstens regler bl.a. røg trænerne Kim Schreiber og Tommy “My” Petersen naturligvis en tur under bruseren, som det sig hør og bør i forbindelse med oprykninger.

FC Horsens kvindehold er et godt kuld af unge spillere primært i alderen 18-21 år. Holdet trænes som nævnt af det rutinerede trænerpar Kim Schreiber og Tommy “My” Petersen, som i en tid, hvor unge mennesker har mere travlt end nogensinde med jobs, uddannelse, fester og kærester på flotteste vis er lykkedes med at fastholde pigerne i sporten i gennem flere sæsoner. Faktisk har holdet udviklet sig fra 0 til ca. 30 spillere på godt og vel 2 år. I 2014/15 sæsonen spillede holdet i DBU Jyllands U19 række, men da det om foråret viste sig, at der ikke var hold nok at spille mod i området, blev holdet flyttet til seniorrækken. Efter et år med seniorbold er det i dette forår lykkedes at have nok spillere til 2 seniorhold. Det var forventet, at hold 2 ville få det svært som et nystartet hold, men pigerne har leveret nogle tætte kampe og har sågar hentet en enkelt sejr over Horsens Freja, og måske venter der flere sejre i de sidste par runder.

Pigerne træner hver mandag og onsdag fra kl. 18.30 - 20.00, og har du lyst til at være med, er du velkommen. Kontakt en af trænerne

“My” 2823 8483 - tlp@sport.dk

Kim 4143 6624 - ks@fchorsens.dk

 

/ TC