Menu

Oprykningen er i hus

image
Hanne Bloch
25. oktober 2016 kl. 12:22

Flot oprykning

”Så lykkes det endeligt holdet, at få det sidste point og dermed sikre oprykning til serie 1. Uanset hvor meget vi gerne har villet spille, som i de første 8 kampe, så har det ligget i baghovedet, om det nu kan lykkes og dermed også haft indflydelse på spillet. Vi har spillet nervøst og krampagtigt, og det gjorde vi også i dag. Hover var mere på bolden i perioder, dog uden at tilspille sig de helt store chancer. Vi får dog mere styr på spillet i anden halvleg og Perhson scorer til 1-0 efter 65 minutter. Resten af kampen "cruiser" vi klogt hjem. Hover har en chance sidst i kampen, som Brian flot redder, men ellers har vi styr på kampen. Suverænt bedste i dag var igen Søby og Jesper H, de to har været et sikkert bolværk i midterforsvaret igennem hele sæsonen. God førstehalvleg af Thiser og god anden halvleg af Perhson. Vi afslutter sæsonen hjemme lørdag kl. 13.30 mod Vejle FC.

Efter oprykningen kommer nu spørgsmålet om holdet kan klare sig i serie 1. Det kan kun tiden vise, men hvis jeg skal komme med et bud, så bliver det et ja. Uden at skulle forklejne modstanderne eller os selv, så var vi godt klar over, at kredsen denne sæson ikke var så stærkt, som f.eks. sidste sæson.  Alligevel så ved alle omkring fodbold, hvor svært det er, at præstere stabilt over en hel sæson, det har holdet gjort og ikke nok med det, men de har også gjort det på suveræn vis.  De første 8 kampe overbeviste mig om, at nu var holdet ved at være klar. Holdet har gennem hele sæsonen haft en stabilitet og været klart det bedste hold. Måske ikke det bedst spillende hold hver gang, men så har fysikken og ikke mindst kynismen gjort, at de har hevet sejren hjem. Spillerne har som hold taget et kæmpespring taktisk og ikke mindst mentalt. Det sidste gør så også, at vi næsten hele tiden spiller rigtig fodbold, nemlig med 11 spillere på banen. Ingen tvivl om, at der er flere ting, der skal optimeres for at klare sig i serie 1, men hovedsagen er, at spillermaterialet er til stede og det mener jeg, det er. Spillerne skal i bedre form og måske endnu vigtigere, mentalt indstille sig på, at tabe kampe igen uden at miste selvtilliden. De har kun tabt en kamp i halvanden sæson og skal nu op og være underdogs, det kan blive en forandring, der kan være svær, at tackle.

Til slut vil jeg gerne sige tak til en flok helt fantastiske gutter, for en forrygende sæson. Godt gået - klap jer selv på skulderen.”

/Alrø