Serie 1 holder 2. pladsen

image
Hanne Bloch
30. maj 2017 kl. 16:15

”To vidt forskellige kampe i Kristi himmelfartsferien gør, at vi stadig indtager en andenplads efter suveræne Vejle. Stort tillykke til dem med oprykningen.  Vi mødte først Stjær torsdag i en mærkelig kamp, hvor vi kommer foran 1-0 ved Ralle og har fuldstændigt styr på kampen, indtil 42. minut, hvor de får et straffe og udligner. Anden halvleg var noget rod og Stjær scorer til både 2-1 og 3-1. Lørdag var det så tst, som lige havde spillet en god kamp mod Vejle. De har faktisk et ok hold, men taktisk var de helt væk, og vi kunne have ført med 6-7 mål efter første halvleg. Det blev dog "kun" til 4-0. Målscorere var Brian C., Friis, Brian C. og H på straffe (begået mod Brian). I anden halvleg var spillerne på begge hold plaget af varmen, og det at de havde spillet om torsdagen. Tst var dog lige lidt bedre og kommer på 4-2 inden Brian C lukker og slukker kampen med sit tredje mål til 5-2. Intet er afgjort, men de 3 point gør, at det ser godt ud i nedrykningsspillet. Bedste mand var Mathias Friis.
Næste kamp er ude mod Brabrand tirsdag den 6/6.”