Serie 2 tilbage på sporet efter flot sejr

image
Hanne Bloch
11. oktober 2016 kl. 20:57

”Efter sidste uges nederlag, var det ekstra vigtig for alle at vise, at vi ikke var på vej ind i en dårlig periode med gummiben. Det skulle vi bevise mod et formstærkt Stensballehold. Det endte med at blive en fremragende kamp med to gode hold, dér gav sig 100 %. Masser af nærkampe, høj intensitet og flere gode mål. Vi spillede en nærmest perfekt første halvleg, selv om vi var bagud to gange, kom vi hurtig igen og fik udlignet. Først scorede Friis og dernæst Sjønne.  Anden halvleg blev ikke helt så god fra vores side, alligevel kommer vi foran 3-2 på et flot mål af Jelle. De sidste 10 min. bliver vi presset godt i bund, men fighter os til sidst til en 3-2 sejr.  Friis var banens bedste de første 45 min. og Søby og Sjønne de sidste 45 min. Næste kamp er hjemme mod Gaurslund. Kampen spilles torsdag den 13. oktober kl. 19.00 på kunstbanen.”