Menu

AC Horsens' U13-hold på besøg i FC Horsens den 2. marts

image
Hanne Bloch
03. marts 2017 kl. 10:49

Inspirationsaften for AC Horsens' samarbejdsklubber

Torsdag aften var herreungdom i FC Horsens vært for en inspirationsaften for alle pige- og drengetrænere blandt AC Horsens' samarbejdsklubber.

AC Horsens havde inviteret alle ungdomstrænere og ledere fra samarbejdsklubberne til en live træning med deres U13-hold. Aftenen startede kl. 17.30 med et oplæg fra de 2 cheftrænere Kristian Høeg og Anders Wittorff, hvor de præsenterede dagens program, som bestod af teknisk træning med fokus på pasninger og 1v1 med mange boldberøringer i højt tempo.

En halv times tid senere var det tid til at komme ud på banen og opleve både spillere og trænere i praksis. Efter en intens halvanden times træning var der efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål til de 2 trænere samt lederen af AC Horsens Talentskole, Carsten Nederby.

Det var en vellykket aften, hvor alle trænerne fik masser af input og inspiration til blandt andet opbygning af træningssessioner og nye spændende øvelser.

Herreungdom takker for en god og inspirerende aften, og ser allerede nu frem til onsdag den 8. marts, hvor FC Horsens igen er vært for en inspirationsaften, hvor alle trænere fra U6 - U19 er meget velkomne.  Denne gang er det med AC Horsens' U17-hold og cheftræner Kim Øyan og temaet er spilintelligens. Vi glæder os :-).