Menu

FC Horsens' U15V-piger klar til finalen om JM efter drama i Varde

image
24. juni 2015 kl. 10:59

Tirsdag aften tog FC Horsens til Varde hvor de skulle forsøge at spille sig i finalen om JM. Optakten var ikke den bedste, da flere spillere døjede med lidt skader og en enkelt med sygdom. Samtidig skulle pigerne afsted næsten lige efter de fik fri fra skole. Der er ingen tvivl om det var en fordel for Varde at spille hjemme, da de ikke skulle afsted lige efter en lang skoledag, og sidde i en bil i halvanden time. Det kunne også ses i starten af kampen, hvor Varde spiller en god gang hurtig fodbold, mens vi virker lidt trætte og tunge. Det resulterer også i at at Varde hurtigt kommer foran 1-0, og et kvarter senere scorer de også til 2-0. Heldigvis får vi arbejdet os ind i kampen og begynder at se mindre trætte og tunge ud, hvilket også gør Varde ikke får lige så let ved at spille sig rundt om os. Det begynder at tippe en smule til vores fordel, da Freja Wang får reduceret lige inden pausen.

I pausen får vi justeret lidt så vi står endnu tættere i kæderne, og så skal pigerne ellers have ros for en fantastisk indstilling og fight. Først udligner Signe Jochumsen efter en retur fra stolpen, derefter bølger spillet meget frem og tilbage, og kan gå begge veje, inden Amalie Kjærhus, som spillede en stor kamp, fra kanten af feltet afslutter i det ene hjørne. 

Til sidst lægger Varde naturligt nok et stort tryk på os, med mange folk fremme og mange bolde mod feltet, men de helt store chancer kommer de ikke til. Jeg synes dog der er stor grund til at kippe lidt på hatten for Varde-spillerne, der en spiller rigtigt godt og kvikt når de får pladsen til det.

Næste kamp er torsdag kl 19.00 i Hadsund, hvor vi i finalen møder Fortuna Hjørring, og jeg vil da godt appellere til at alle i - og omkring klubben støtter op om holdet, og finder noget rød/sort frem og støtter pigerne.

Kian Røn, træner FC Horsens