Menu

Forrygende debut til ungtræner Anders R. Maigaard

image
Hanne Bloch
30. august 2015 kl. 10:25

 

Flot 3. plads til Anders og U8-drengene

Anders Rosendal Maigaard har siden foråret 2015 været tilknyttet som ungtræner hos årgang 2008-drengene. Holdet træner 2 gange om ugen, og Anders møder trofast op hver torsdag, og giver de 3 trænere en tiltrængt hjælpende hånd. Årgang 2008-drengene har siden foråret haft en tilgang på næsten 20 drenge, så holdet nærmer sig med hastige skridt intet mindre end 50 fodboldglade drenge. Anders gør en fantastisk indsats, og drengene er vilde med at have ham som træner (det er vi forældre og trænere absolut også :-)).

FC Horsens PokalCup

I weekenden havde U8-drengene fem hold med til vores eget stævne, og Anders stod i spidsen for ét af holdene. For flere af drengene var det første gang, at de skulle ud at spille kamp, så stemningen var i top hos både store og små. Anders formåede at peptalke, dirigere og rose drengene, så de kæmpede og fightede til sidste minut.

Fighten mundede ud i nogle rigtig flotte resultater, som vist taler for sig selv:

Indledende:

Hovedgård - FCH (5): 3 -3

FCH (3) - FCH (5): 0 - 4

FCH (5) - HIF: 2 - 1

SF:

FCH (5) - Viborg Søndermarken: 1 - 2 

BF:

FCH (5) - HIF: 3 - 2

Det var en super dag med en debuterende træner, som til fulde tog udfordringen op. Han fortalte bagefter, at det havde være rigtig sjovt at få lov til selv at styre det taktiske forløb med blandt andet hvordan, hvor og hvornår han brugte de forskellige spillere.

Så et stort tillykke til Anders og drengene med den flotte 3. plads til FC Horsens PokalCup.