Menu

Pigeraketten lander i FC Horsens

image
13. april 2017 kl. 14:51
DBU’s Pigeraket for alle friske piger mellem 5 og 11 år lørdag den 29. april

Lørdag den 29. april klokken 10-13 lander DBU’s Pigeraket hos FC Horsens på Ternevej. Pigeraketten er et gratis fodboldsjovt tilbud til alle piger mellem 5-11 år.

FC Horsens byder i samarbejde med DBU velkommen til Pigerakken, og håber på talstærkt fremmøde af piger i alderen fra 5-11 år, som har lyst til en dag på opleveren, hvor fodbold kombineres med leg og sjov. Pigerraketten afvikles på FC Horsens’ fodboldbaner på Ternevej - det er gratis at deltage, helt uforpligtende og de spændende og foskellige aktiviteter er relateret til både leg og selvfølgelig fodbold. Man møder blot op lidt før kl. 10 og tager gerne veninder med.

DBU’s Astronaut (konsulent) og en masse veloplagte rumvæsener (klubbens ældste ungdomsspillere på pigesiden) står klar til at tage alle de yngste fodboldpiger med på en rumrejse til alle planeter i solsystemet. På hver planet skal pigerne prøve forskellige sjove aktiviteter og forhåbentlig lykkes med at finde delene til klubnøglen, som er ødelagt og kastet ud i rummet.

Hvis det lykkes pigerne at samle den gyldne nøgle, kan klubben igen blive åbnet til klubtræning. Derfor skal pigerne ud på forskellige missioner for at finde nøgledelene, så klubben kan blive åbnet til fodboldtræning. Heldigvis hjælper astronauten dem på vej. Pigerne flyver ud i rummet med Pigeraketten, hvor de bliver sat af på månebasen og derefter skal ud på planeterne. På planeterne viser rumvæsnerne dem, hvad de skal igennem på hver planet. Pigerne sørger for at samle nøglens dele, som de finder på planeterne. Når nøglen er samlet, kan astronauten åbne for klubben, så pigerne kan komme til fodboldtræning. Det fejrer alle pigerne, rumvæsner og astronauten, som er med til træning denne dag.

FC Horsens er en klub med fokus på pigefodbold og med hold i alle ungdomsårgange. DBU Jylland kårede FC Horsens som årets ungdomsklub og vinder af Faxe Kondi Prisen 2014.

Deltagerne i Pigeraketten får alle et diplom samt vand og frugt. Til forældrene er der kaffe.

Du kan læse mere om Pigeraketten på DBUs hjemmeside dbu.dk under menuen ’Børn og unge’.