Menu

Talenttræning for fodboldpiger i FC Horsens

image
29. april 2017 kl. 09:13
Fredag samledes fodboldtalenterne første gang på Bankager

FC Horsens tilbyder igen i foråret 2017 pigespillere på årgang U12-U15 talenttræning bestående af 4 træningspas i løbet af foråret. Den første træning, som var fredag den 28. april, havde grundet sammenfald med turneringskampe tilmelding fra 42 piger som er lidt under normalen, men forventningen er at de resterende 3 træninger, som stadig er åbne for tilmelding, får en vanlig høj deltagelse på omkring 60 piger.

Formålet med talenttræninger er, at give spillere fra Horsens og omegn mulighed for at dygtiggøre sig yderligere gennem ekstra træning. Ligeledes at give spillerne en god oplevelse med fodboldspillet ved at møde andre piger, der brænder for fodboldspillet.

I dette forår får talenterne blandt andet besøg af DBU U14 Pigetalenttræner Jesper Skou Bendixen, som udover at træne pigerne vil bidrage med et kort oplæg om talentudvikling til alle trænere, forældre og spillere.

Talenttræningerne inspireres af gæstetrænere. Ud over Jesper Skou Bendixen, er der lavet aftale med Jakob Ulf Pedersen fra AC Horsens og Frederik van Deurs, U17 drengetræner i FC Horsens, der prøver sig selv af med disse træninger samt naturligvis FC Horsens’ egne trænerteams i pigeafdelingen.

Talenttræning er et tilbud til spillere og målmænd, som

• Har et højt teknisk niveau

• Brænder for fodbold

• Er villige til at dygtiggøre sig

• Er motiverede til at træne ekstra

• Har lyst til at træne teknik med spillere fra andre klubber på et højt niveau.

Talenttræningerne er et gratis tilbud og pigerne skal fortsat træne og spille kampe i egne klubber. Man kan kun indstilles til talenttræning af sin fodboldtræner i egen klub.

Hver træning afsluttes med frugt og saft i klubhuset på Ternevej hos FC Horsens.

Fodboldtrænere, som ønsker at indstille piger til talenttræningerne, eller som ønsker at høre mere om talentudviklingen kan kontakte Henrik Skovgaard på henrikskovgaard@stofanet.dk

Forældre bedes derfor kontakte egen klub ved interesse for talenttræningerne.

Der er talenttræning i FC Horsens for U12-U15 piger fredag den 19. maj, fredag den 2. juni og fredag den 16. juni - alle træninger er fra kl. 16.00 til 18.00.

Du finder talenttræning for fodboldpiger på Facebook her!