Menu

BOLD - tilbud til U7 - U9

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i samarbejde med AC Horsens kan præsentere et ekstraordinært tilbud til børn fra U7 til og med U9 – BOLD! 

BOLD er et alsidigt legemiljø, hvor glæden til og for verdens bedste legetøj er central. 

Er dit barn passioneret om bolden, motiveret af boldens univers og det stråler det ud af barnet, at vedkommende elsker BOLDEN. Så er FC’s nyeste tiltag lige noget for dit barn.

Hver mandag 15.15-16.30 er bolden det centrale legetøj. Her vil vi undersøge diverse boldlege, både kendte og ukendte. Fodbold vil dog altid være et gennemgående spil, som barnet vil støde på hver gang til BOLD.

  • VIL DU LEGE MED?
  • PRØVE FORSKELLIGE FORMER FOR BOLDSPIL?
  • BLIVE ENDNU BEDRE VENNER MED BOLDEN?
  • UDFORDRE DIG SELV?

BOLD

Er for spilleren der ønsker en ugentlig ekstra træning, hvor de individuelle bold færdigheder er i fokus. Tekniske færdigheder stimuleres, samtidig med at taktisk forståelse stimuleres. Det er for spilleren der brænder for - og er nysgerrig på bolden. Spilleren der vil udvikle det skarpeste boldøje!

 

BOLD - foregår hver mandag fra 15.15 til 16.30 ved og omkring Sydbyens Bevægelsespark og med FC Horsens Nikoline Dahl og trænere fra AC Horsens som instruktører.

PRIS: 1.200 kr for en sæson som løber fra uge 33 – 41 og igen fra uge 12 - 25. (der er IKKE træning hvis skolerne holder fri). Beløbet vil automatisk blive trukket i 2 rater á 600 kr. d. 1. oktober og 1. maj.

FØRST TIL MØLLE – max 30 pladser.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Nikoline Dahl på nikolinedahl11@gmail.com. Her skal navn, årgang og adresse noteres. 

Holdets stab

Træner
profil
Kim Øyan

Spillerliste

Luk