Menu

Sådan bliver du medlem

Velkommen til FC Horsens

Du er altid meget velkommen til at komme til prøvetræning i FC Horsens. Alt du skal gøre er at kontakte en holdleder eller en træner fra den årgang, som du tilhører. Du finder deres oplysninger under menupunktet "Holdinfo og træningstider".

Finder du ud af, at du gerne vil meldes ind i klubben, så sender du en mail til fchorsens@stofanet.dk med følgende oplysninger:

 

Dit navn

Forældrenavn (hvis du er under 15 år)

Adresse

Din fødselsdag

Telefonnummer

Mailadresse

Hvilket hold du skal spille på

Har du spillet i en anden klub tidligere, så skal du også notere det, så vi kan indhente dit spillercertifikat.

 

Du har altid en prøveperiode på en måned til at finde ud af, om det er noget for dig.

Nå du har meldt dig ind i klubben, modtager du kort efter et girokort med posten. Du har også mulighed for at indbetale kontingentet ved at overføre til vores konto i Middelfart Sparekasse: 1685, 3224695704. Her er det vigtigt, at du noterer dit eller dit barns medlemsnummer.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til nogle fantastiske oplevelser både med eller uden bold i FC Horsens :-).

Sådan opdaterer du dit betalingskort til kontingent

Hvis du er en del af en klub med 'automatisk kontingentkørsel', har du ved indmeldelse i klubben muligvis tilknyttet dit betalingskort til en abonnementsordning. Hvis du skifter betalingskort kan du rette dine kortoplysninger via Mit DBU på dbu.dk.