Menu

Hvordan booker jeg klubhuset eller et mødelokale?

Alle hold i FC Horsens har mulighed for at låne klubhuset eller et af mødelokalerne til diverse arrangementer eller møder. I weekenden kan man låne klubhuset og køkkenet fra kl. 17.00 – 9.00. I hverdagene kan man booke sig ind på afslutninger m.m. Her vil cafeteriet dog stadigt være åbent for andre. Skal man holde forældremøde, så er man meget velkommen til at bruge mødelokalerne. Alternativt kan man få klubhuset for sig selv fra kl. 20.30, hvor caféen lukker.

Vil man gerne booke klubhuset til en overnatning for holdet, så kan man sagtens det, så har man det fra kl. 17.00 til kl. 9.00 den efterfølgende dag.

Tjek kalenderne, og er der et ledigt tidspunkt, som passer jeres hold, så send en forespørgsel til Maria Malmstrøm - fchorsens98@yahoo.dk, som sørger for at booke jer ind. Bookningen er dog først aktuel, når du har modtaget en bekræftelse :-).

Når man har lånt klubhuset eller et af mødelokalerne, så er man ansvarlig for at aflevere det i pæn og opryddet stand. Se retningslinjerne i det separate punkt.