2-1 sejr til serie 1-herrerne over Stjær B

image
Hanne Bloch
27. april 2017 kl. 16:51

2-1 sejr

Vi har nu spillet 10 halvlege og efter min mening har vi været bedst eller lige så gode som modstanderen i de 9. Desværre har det kun givet 4 point via en sejr og en uafgjort.  Vores største problem har været at sparke bolden i kassen. Det har resulteret i 3 ét måls nederlag i de første 3 kampe. Den fjerde kamp var mod Brabrand, og der var vi spillemæssigt meget bedre, men igen uden skarphed foran mål. 0-0 blev resultatet - bedste spiller var Thiser. Femte kamp var mod topholdet Stjær som havde 7 point for 4 kampe. Vi var klar over, at det var ved, at være sidste udkald, hvis vi skulle bevare håbet om overlevelse i serie 1.
Vi spillede en fremragende kamp med stor koncentration i 90 min. Foran 2-0 efter 16 min. Først Sjønne og derefter H. på straffespark begået mod Ralle. 5 min. før tid får Stjær reduceret og vi stresser lidt til sidst. Brian har en feberredning i sidste minut og vi kunne endelig synge sejrssangen igen. Bedste i dag var Frille, Lassen og Perhson.
Næste kamp er søndag ude mod det suveræne tophold Vejle Boldklub.”