image
02. maj 2018 kl. 14:04

AGF – FC Horsens 2-1 (0-1)

Mål: Christian Brask!

Et nederlag jeg må tage på min ”kappe”, da det ikke lykkedes mig at sætte holdet op til en vigtig kamp nr. 1 mod 2!

Vi startede skidt, men kom stille og roligt i kontrol i løbet af 1. halvleg og begyndte at skabe nogle gode muligheder! På dødbolde især var vi skarpe, det lykkedes os at score i en periode, hvor vi var lidt pressede. Brask glemte at score på sin første berøring, men vendte klogt ryggen til og scorede på en clearing fra dem! I 2. halvleg kom vi aldrig i gang, de scorede efter 2 minutter, og vi valgte derfra ikke at SPILLE fodbold, alt for mange lange bolde….. Vi havde dog mulighed for at komme på 1-2, men brænder og 30 sekunder efter kommer de foran 2-1…. Vi begyndte det sidste kvarter at presse lidt på, men hver gang tog vi forkerte beslutninger! Vigtigst af alt, alle er klar over hvad der skal til for at vinde kampe!