Menu

JM Sølvmedaljer til U15Vest pigerne

image
11. juli 2015 kl. 09:18

Som puljevinder i den ene af 4 puljer i U15Vest rækken i foråret kvalificerede U15Vest pigerne sig til kampe om det jyske mesterskab. Efter en dramatisk semifinale på udebane i Varde (se tidligere nyhed), hvor pigerne kom bagud med 2-0, men på fight og stor energi fik vendt kampen til en flot udebanesejr på 2-3, var det tid til JM finale mod Fortuna Hjørring på neutral bane i Hadsund torsdag d. 25. juni. Vi havde et nederlag fra Hummel Cup i marts at revanchere mod netop Fortuna.

 

Det viste sig dog at blive en svær kamp mod et godt hold fra Nordjylland. I JM finalen blev det til sølvmedaljer! Fortuna Hjørring vandt fortjent finalen med 2-0, og efter 4 hårde kampe på 8 dage for FCs piger var der ikke flere kræfter tilbage. Efter at den umiddelbare skuffelse har lagt sig, så bør pigerne, trænerne og klubben være stolte over, at det hårde arbejde på træningsbanerne igennem mange år har medført et super flot resultat, som det næstbedste U15 Pige hold i Jylland!

 

Pigerne og trænere/ledere takker forældre og supportere for den store opbakning ved finalen, som bød på FC forældre-slagsang til opvarmning , masser af support under kampen, lidt trøst efter kampen og "sølvkage" i omklædningsrummet, samt de flotte billeder fra Tomas. Også tak for de mange kilometer, som er blevet kørt undervejs mod finalen.

 

Nu ser vi frem mod Dana Cup for Pigeafdelingen i uge 30, og snart går det løs igen efter sommerferien.

 

God sommer til alle.

 

Brian Rasmussen, Trinleder U15 Piger