Menu

Regionsmestre og videre til Jyske Mesterskaber

image
19. januar 2020 kl. 22:36
3 hold kvalificeret til JM

U18 Pigerne er igen regionsmestre i indefodbold efter et tæt finalestævne. Med regionsmesterskabet følger deltagelse i A-rækken ved De Jyske Mesterskaber i indefodbold. Derudover er U18-2 og U15 Pigerne kvalificeret til JM. U18 årgangen havde begge hold i kamp ved regionsfinalen, hvor det blev til en række tætte kampe for begge hold og dermed et forrygende stævne. Trods en skade og afbud fra spillere på skitur med deres respektive efterskoler, leverede begge hold gode præstationer og godt spil.

Uden at tabe en kamp ved stævnet kunne U18-1 sætte sig på guldmedaljerne. De to U18 hold følges dermed ad til JM, som afvikles i weekenden 1.-2. februar i Salling hallerne.

Med forskellig besætning på holdene har årgang 2003 hvert år siden pigerne var U13 kvalificeret 2 hold til JM, hvilket er en enestående bedrift. Det er blevet til guld i A-rækken i U13 og sidste år i U16, hvilket endnu en gang sender pigerne en tur af sted efter Horsens Kommunes idrætspris den 4. februar i Forum Horsens.

U18 årgangen er også kvalificeret til JM i futsal, som afvikles i slutningen af februar.

U15 Pigerne spillede ligeledes en tæt regionsfinale med både sejre, uafgjorte og nederlag, men da regnskabet skulle gøres op, endte holdet op med sølvmedaljer og kvalifikation til JM.

Tillykke til alle tre hold samt trænere og ledere! God tur til JM.