Menu

Sæsonstart for de yngste fodboldpiger

image Torsdag den 6. april fløjtes der op til første træning for årgang 2010/2011. Her er vi til første træning med 2003 Pigerne, da de var U6-U7’ere tilbage i 2010.
30. marts 2017 kl. 13:37
Pigerne fra årgang 2010 og 2011 har første træning 6. april kl. 17.00.

Det er forår og græsbanerne åbner i den kommende weekend. På torsdag den 6. april fra kl. 17 til 18 starter fodboldsæsonen for de yngste fodboldpiger, U6 og U7.

I efteråret var Christian Brandt træner for pigerne. Christian har haft et ønske om at dele årgangene op og fortsætte med U8 pigerne. Det giver god mening, da Pigeudvalget i FC Horsens forventer tilgang på alle børneårgange, og derfor fortsætter årgangsopdelt.

Christian Mortensen og Torsten Cargnelli vil være primus motorer i starten, og står klar til at tage imod pigerne og deres forældre på Bankager på torsdag. Christian og Torsten sidder begge i pigeudvalget og Sportsudvalget i FC Horsens, og er rutinerede pigetrænere over en årrække. Christian som træner for U13 holdet - Torsten som træner for U14 pigerne.

- Det er vores forhåbning og forventning, at vi kan komme godt i gang, og i løbet af foråret få skabt en god årgang med mange piger. Vi vil gerne rekruttere piger fra alle omkringliggende skoler bl.a. via eventen DBU Pigeraketten, som afvikles lørdag den 29. april kl. 10-13. Når vi når til juni har vi en forventning om, at årgangen er kørende med nye forældretrænere, siger de to opstartstrænere.

Der er allerede planlagt en række begivenheder som årgangen skal deltage i, bl.a. som nævnt DBU Pigeraketten den 29. april og Jyske 3-bold storstævner i Aarhus og Kolding.

Christian Mortensen og Torsten Cargnelli vil træne pigerne på skift i løbet af april og maj måned. Desuden vil de tilknytte nogle teenagespillere fra U13-U15 som ungtrænere og forbilleder for pigerne.

Forud for træningerne giver Christian og Torsten de yngste fodboldpiger og deres forældre et par gode råd: - Mød til tiden både for dit eget barns skyld samt for hele årgangens skyld. Kommer I senere en dag, går det også, men prøv at være der til tiden.

  • Sørg for, at dit barn ikke er sulten eller uoplagt, når I skal til træning. Der skal være energi til at være med.
  • Overdriv ikke udstyret. Et par kondisko og alm. idrætstøj er fint, så kan I altid supplere med fodboldstøvler hen ad vejen.
  • Meld afbud, hvis I er forhindret. 

Årgangen knyttes op på Kampklar, hvor I kan se alle aktivteter via DBU Fodbold App’en. I logger på med spillerens DBU-login, hvilket vi giver info om senere. - Giv en hånd med til træning. Vi involverer forældrene i øvelserne. Det kræver ikke det store. Årgangen har også sin egen side på FC Horsens hjemmeside: Den kan du se her!

- Vi håber at se rigtig mange friske piger til træning, og I må meget gerne lægget et billede på jeres barns profil via jeres DBU-login, tilføjer Christian og Torsten - og husk at tage en veninde med fra vejen ... Pigerne træner hver torsdag fra kl. 17-18 - alle er velkomne til at prøve fodboldspillets glæder af i FC Horsens.