Menu

U14 Pigerne medier for DBUs talenttrænere

image FC Horsens U14 Piger sammen med DBUs U14 og U15 talenttrænere
Torsten Cargnelli
29. september 2016 kl. 16:21

Lørdag den 24. september var en trup fra FC Horsens U14 årgang indbudt som medier for DBUs Talenttrænere, der var samlet på kursus i Bramdrupdam forud for det kommende år på Talentcentrene. I forvejen har FC Horsens haft hele 9 spillere til de første U14 udtagelser hvoraf 7 spillere nu er indlemmet i den foreløbige trup i område syd.

FC-pigerne blev på dagen mødt af 12 trænere og 8 målmandstrænere, så pigerne kom i ilden fra første færd. Træningen bestod af 2 træningspas á 1 timer og 45 min. varighed fordelt med et pas om formiddagen og et pas om eftermiddagen. Derimellem var der tid til frokost og afslapning.

Fra DBUs side var der fokus på at komme bredt rundt i forhold til en række emner af fodboldspillet som 1. berøring, hovedstød, afslutninger, opspil samt 1 mod 1 defensivt og offensivt. Spillerne var fra starten af spændte på at komme i gang og mødet med de mange trænere var da også en smule overvældende, men da først træningen gik i gang, kørte pigerne på med krum hals og fik sågar ros for en rigtig god tilgang samt en fin indstilling til at lære nyt. Målmandsspillet var helt kapitel for sig med utallige øvelser både med og uden handsker for de 3 FC-keepere.

Alt i alt en skøn fodbolddag med et stort fokus på udvikling og med træning på et højt niveau.