Menu

Velkommen til den nye hjemmeside

image
Hanne Bloch
19. april 2015 kl. 11:47

Så er den nye hjemmeside endelig i luften - og vi er så glade. Det håber vi også, at du bliver. Der er nemlig knyttet en masse nye tiltag til det nye site.

Hjemmesiden er lavet i Klub-CMS, som er udviklet af DBU. Systemet er stadig under udvikling hos DBU, og der vil derfor løbende blive knyttet endnu flere spændende muligheder til sitet.

Siden er dynamisk, da den er integreret med DBU's øvrige systemer. Det vil sige, at der nu er mulighed for at gå ind på hjemmesiden og se næste kampe, puljestillinger m.m. Designet er programmeret til at være responsivt, hvilket betyder, at du kan tilgå sitet både fra pc, mobil eller tablet.

Herudover kan du under hvert hold se hvilke trænere/holdledere og spillere, der er tilknyttet årgangen. Og du kan som spiller uploade dit helt eget billede og få det plottet på hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at gå ind under din profil på mitdbu.dk og uploade et billede. Du har tidligere modtaget et login til mitdbu.dk på din mail. Har du mistet dit login, så send en mail til info@fchorsens.dk, så sender vi det til dig igen.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod den nye side :-).