Menu

FC Horsens indgår ny aftale med SPORT 24 & Hummel.

image
22. marts 2023 kl. 08:26

Med virkning fra 1. januar 2023 har FC Horsens indgået nyt 4-årigt samarbejde med SPORT 24. I samme omgang har FC Horsens valgt at fortsætte med Hummel som tøjleverandør.

SPORT 24 er Danmarks største sportskæde med hovedkvarter i Silkeborg og samtidig partner i rigtig mange klubber på tværs af hele landet. Hummel har med sine danske rødder et stærkt brand i den danske sportsverden – tilsammen en stærk enhed, der ser frem til samarbejdet med en af de stærkeste og mest innovative fodboldklubber i Østjylland.

Christina Egelund Antonsen, formand for FC Horsens, siger om aftalen: ”Det er afgørende for os, at vi har lavet en aftale med SPORT 24 & Hummel, som sikrer at både økonomi, leveringssikkerhed og ikke mindst en webplatform til vores medlemmer er i orden.

Vi ser frem til et stærkt partnerskab med en lokal leverandør, som har et indgående kendskab til fodbolden i Horsens, og har allerede nu har vist stort engagement i partnerskabet.

Thomas Olsen, ansvarlig for klubaftaler i Østjylland hos SPORT 24 TEAM-B2B, er også glad for det nye samarbejde: ”Hos SPORT 24 er vi stolte over, at vi nu er en del af FC Horsens og den udvikling klubben har været igennem de seneste år. Med en status som Jyllands 6. største fodboldklub og knap 1.000 medlemmer, står FC Horsens med en masse frivillige, et stærkt sammenhold og nogle gode værdier i form af sammenhold, glæde og udvikling. Det vil SPORT 24 meget gerne være en del af. Vi ser gode muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere og ser frem til at vise, hvad vi som SPORT 24 og Hummel i fællesskab kan tilbyde medlemmerne og de frivillige i FC Horsens.”

Karsten Heilskov, Teamsport Account Manager hos Hummel, er også glad for den nye aftale: ”Hos Hummel ser vi frem til at forsætte parløbet med FC Horsens og glæder os over at FC Horsens også i fremtiden skal spille i tøj med vores klassiske vinkler.”

Den opdaterede Hummel kollektion vil blive taget i brug i løbet af foråret 2023, og der er allerede mulighed for at prøve den nye kollektion onsdag og torsdag den 29.-30. marts kl. 16.00 – 20.00 hvor SPORT 24 kigger forbi klubhuset.

Luk