Menu

Egebjerg IF er ny samarbejdsklub i FC Horsens- fra piger U13

image
02. marts 2023 kl. 15:20

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Egebjerg IF som ny samarbejdsklub i FC Horsens. Aftalen bevidner, at Egebjerg IF bakker op om FC Horsens ansøgningsproces om at blive Horsens pigelicensklub 2023/25. 

I Egebjerg udtaler Fodboldformand Jesper Degnebolig: 

"I Egebjerg IF er vi glade for at indgå i et samarbejde med FC Horsens, så vi i Horsens fremover kan tilbyde piger at udleve drømmen om at blive professionel. Drengene har i mange år kunne drømme om at spille for AC Horsens. Det er fantastisk at pigerne nu får samme mulighed. Vi vil stadig være en breddeklub, men med denne mulighed, er jeg sikker på at vi får flere piger til at spille fodbold".

FC Horsens tror på, at aftalen med Egebjerg IF kan være med til at bidrage en større samlet talentmassen i Horsens og få flere piger i fodbold. Dertil bidrager aftalen til at forsøge at samle fodbolden i og omkring Horsens et samlet sted, så elitedelen som talentudviklingsdelen bliver et stærkt alternativt til de allerbedste i landet. 

Med samarbejdsaftalen får begge klubber nye samarbejdsformer blandt andet ved fælles kurser, udviklingsdage i bestræbelserne på at optimere kompetencer, træningsmiljø og klubudveksling. 

I første omgang løber aftalen i 2 år. Aftalen er FC Horsens første klubsamarbejdsaftale men forhåbentlig ikke den sidste. Endnu en aftale er indgået og vi glæder os til offentliggørelsen!

FC Horsens byder Egebjerg IF velkommen og ser frem til samarbejdet 

Luk