Menu

Fan Aktie Fan

image
20. april 2021 kl. 11:18

Kære alle aktie fans i FC Horsens,
Vi havde sådan glædet os til holde et brag af en fest den 8. Maj for jer FANS - men vi må desværre aflyse festen, da forsamlingsforbuddet fortsat er reduceret og vi ikke kan holde en fest på forsvarlig Corona maner.
Vi havde ellers håbet på, at vi sammen skulle indvie ‘vores nye klubhus’, som ikke er til at kende efter en total moderniseringen med nye møbler, døre, lofter, lys, tæpper, skilte, fitness rum og meget meget mere - takket være jeres køb af fanaktier og hjælp og bidrag fra Mose Studie, El Team Vest, HL Print, BOP, Trifa Transport, Middelfart Sparekasse, NRGi værdipulje, Engel Friis Fonden, Garant tæpper, Rosenberg Malerfirma, XL Byg, AP Møbelpostring og vores frivillige hjælpere.

ISTEDET har vi besluttet, at I hver i sær skal komme forbi FC Horsens parkeringsplads den 8. maj mellem kl 12-14. Her vil vi uddele en FANPAKKE, som både indeholder noget I kan medbringe til næste hjemmekamp, men også tage direkte med hjem på terrassen, hvor I kan holde jeres egen FC Fanfest på dagen. HUSK jeres AKTIE-NR ellers får I ikke udleveret en fanpakke.
Vi ser frem til at ses jer den 8.maj mellem kl 12-14.


De bedste hilsner
FC Horsens Sponsorudvalg