Menu

"Motionsfodbold for mænd" - opstart 12. maj

image "Motionsfodbold for mænd" - motion og fællesskab
04. maj 2021 kl. 08:18
Er du træt af Corona, og trænger du til at komme ud og bevæge dig, så har FC Horsens et nyt tilbud til dig "Motionsfodbold for mænd".
"Motionsfodbold for mænd" er et tilbud til mænd, der gerne vil spille fodbold for at holde sig lidt i gang og nyde de mange gode sider af fodboldsporten. Det handler om at få legen med bolden og glæden tilbage i centrum og dyrke det gode fællesskab.
Fodbold er ofte forbundet med kampe, hvilket får mange mænd til at stoppe med at spille og i stedet vælge den mere uforpligtende løbetur eller det fleksible fitnesscenter.
Motionsfodbold er for mænd, der gerne vil spille fodbold på uforpligtende vilkår og med udgangspunkt i det simple spil til to mål. 
Grundet pres på banerne i FC Horsens, så vil træningen foregå onsdage fra 19 - 20.15 på "Skolebanen", som er beliggende mellem Bankagerskolen og tennisklubben. Første træning er 12. maj.
Deltagelsen vil i maj være gratis, hvorefter interessen for tilbuddet evalueres. Det er forhåbentligt stort. Fra juni vil prisen være 60 kr. pr. aktiv måned. FC Horsens sørger for bolde og veste. 
Ved spørgsmål kan du kontakte Morten Jensen, 22956166, Morten.karmark@gmail.com