Menu

Endnu en flot sejr til serie 1

image
01. juni 2018 kl. 08:26

 

Fc Horsens - Stjær 3-2 (0-0)
Målscorere

Søren Nørgaard 2
Matthias Jacobsen 

Vi spillede en meget svær 1. halvleg mod et hold som prøvede at trykke os højt, de få gange vi kommer ud af deres 1. pres, ser vi hvor sårbare de er......vi kunne sagtens havde kommet foran og så få ro på vores spil...Men vi tog forkerte beslutninger ved feltet!
Går til halvleg 0-0 efter en meget dårligt spillet halvleg fra vores side..........2. halvleg starter med at de kommer foran efter små 2 minutter...........vi begynder derefter at "finde" spillet plus at H og Ralle kommer ind og giver holdet den ro i opspillet, og vi scorer til 1-1 på straffe, sikkert af Kaptajn Nørgaard! ....Thiser kommer ind og giver holdet den sidst power og Matti og Sjønne lukker kampen og vi kunne sagtens havde vundet 8-2 for den sidste halve time, viser vi vores fantastiske spil.....De scorer 10 sekunder før tid, på et indlæg der aldrig må blive farlig!
Man kan vælge at nævne 5-6, som spillede under middel i 1 halvleg......men det gør mig stolt, at se hvordan holdet arbejdede med at finde spillet og ingen frustrerende udbrud, plus at alle spillede sig op!
DER HAR VI FLYTTET OS, jeg så det også i Aarhus 1900, man finder løsningerne!!
Vi vandt og er stadigvæk med i de sidste 4 afgørende kampe!!

Næste kamp søndag D. 3/6 ude mod Vejle FC


Plus vi vandt vores pokal kamp mod Lund og har trukket VRI Jylland serie, som spilles tirsdag D. 12/6 hjemme kl 19.00.

Danefeld!

 

Kampens spiller Michael Pehrson!

Luk