29. august 2018 kl. 15:07
FC horsens - Fredericia 1-4 (1-2)

Det blev en af de kampe, som jeg frygtede!

Truppen virkede tilfredse med vores gode start, og på intet tidspunkt viste vi, at vi ville vinde nærkampe 2. bolde eller kæmpe for hinanden!
Fredericia kommer på 0-1 efter 3 minutter, men vi kommer flot igen i det 6. minut hvor Søren Nørgaard flot spiller Matthias Jacobsen, som sikkert scorer!
Derefter er vi ikke i nærheden af noget. Fredericia spillede flot fodbold, og ville det mere end os!

Vores Målmand Brian Eriksen bliver skadet efter 15 minutter, og vi må sætte Anders Jæger på kassen. Det fik ingen betydning på kampens resultat!
Hver gang vi havde mulighed, var gæsterne dygtige og kloge til at straffe os på en dag, hvor jeg er glad for, at vi ikke mødte en modstander, som var skarpe!