Menu

JS: suveræn start på sæsonen med 2-1 sejr

image
14. august 2018 kl. 19:46

Agerbæk/Starup - FC horsens 1-2(0-2)

Velkommen til Jyllandsserie!

Vi blev presset i bund fra start, og efter 40 sekunder fik de et (mærkeligt) straffe, de brændte og det tog os 8 minutter at finde os til rette!
Men da vi stemplede ind, skal jeg love for, vi pressede dem, efter vi langsomt fik overtaget, hvor Matthias Jakobsen fik vist sin voldsomme styrke og vandt alle dueller, scorede Mathias Nielsen (Thiser) på en returbold med hovedet - 13 minutter spillet og vi kørte på.  
Vi spillede rigtig flot fodbold på en fremragende bane, efter et hjørne scorede Matthias Jakobsen et flot hovedstødsmål, efter igen et perfekt hjørne fra Rasmus Rahbek! 
Vi stod godt på banen og alle kæmpede for sejr, vi er tæt på at lukke kampen til 0-3, men vi får et gult kort idet 42. minut, som vi skal kæmpe igennem. Det lykkes, men de scorede lige efter, og SÅ blev vi presset derefter. De bombarderede os, men Brian Eriksen tog 3-4 klasseredninger, vi får et gult kort mere, og fighter igennem igen, vi får lagt et tryk de sidste 15 minutter og de får et gult i det 82. minut og derefter kører vi den hjem!

Debut til Simon Skovbjerg og Thomas Søgaard!

Kampens spiller Brian Eriksen og Matthias Jakobsen!

Danefeld!

 

image1.jpeg

Luk