Menu

Kvindesenior: Klar til udsat sæsonstart

image
Torsten Cargnelli
10. april 2022 kl. 12:00

FC Horsens unge kvindeseniorhold tørner i denne sæson ud i Serie 1. Optakten er blevet brugt på at træne spilmønstre og spille holdet tættere sammen. Holdets nye træner, Kian Roed Bruusgaard samt ass.tr. Lars Naldal, tripper for at komme i gang med de gældende kampe i turneringen. Trænerduoen har set deres hold forbedre spillet fra kamp til kamp i træningsturneringen. Pigerne spiller en god gang pasningsfodbold med variation og bevægelse. 

Holdet er i en sydvestlig pulje med Hviding IF/Ribe BK, Sønderborg Q, Bramming B, Bække SF. Desværre trak Varde IFs divisionsreserver sig kort før sæsonen, og dermed er premierekampen udskudt til efter påske.

På spillersiden har et par tidligere spillere, Lindvig og Nineveh, fundet støvlerne frem igen. Mathilde Østrup er i omdrejninger igen, og Malene la Cour træner mere og mere med igen ovenpå en korsbåndsskade. Louise Schiebel er ny i truppen. Desværre er, Kirstine Christensen, ude på ubestemt tid med en knæskade. 

Pigerne har i opstarten været på teambuilding med lasergame. Desuden har holdet været i sving med at renovere et omklædningsrum dedikeret til pige- og kvindehold, og senest har holdet løftet en stor opgave med en lørdagsvagt til klubbens eget træningsstævne, Hummel Cup - Sportmaster Cup. 

FC Horsens tilbyder også 7-mands seniorfodbold for kvinder. Holdet er i gang med turneringen, hvor det i første kamp blev til en 3-2-sejr over Seven Oaks fra Vejle.

Velkommen til sæson 2022. Husk at følge holdenes kampe på bl.a. Instagram og Facebook via siderne FC Horsens og FC Horsens Piger.

Kian Bruusgaard, ny træner for FC Horsens Kvindesenior

Kvindesenior

Cheftræner
profilepic
Kian Jakobsen
Ass.træner
profilepic
Lars Flemming Naldal
Holdleder 11-mands
profilepic
Heidi Andersen
Årgangsansvarlig
profilepic
Torsten Cargnelli
Holdleder
profilepic
Sofie Pedersen
7-mands
Holdleder
profilepic
Liv Kraul
7-mands

Årgangens sponsorer

Luk