Menu

Ny træner for kvindesenior

image
05. august 2023 kl. 11:43

FC Horsens byder velkommen til, Bjørn Riishøj Mogensen, som ny træner for kvindeseniorholdet i Jyllandsserien.

Det unge kvindeseniorhold, som i foråret snuppede en førsteplads og dermed oprykning til Jyllandsserien, får ny træner til den kommende sæson i skikkelse af Bjørn Riishøj Mogensen, der senest har været træner i bl.a. Silkeborg og i lokale Horsens fS.

Bjørn har en solid trænererfaring og er en uddannet fodboldtræner med både C-licens, kurser i keepertræning, og i foråret erhvervede Bjørn sig UEFA B-licens.

Om aftalen siger Bjørn: - Jeg er glad for, at FC Horsens har givet mig muligheden for at bringe Jyllandsserieholdet på den videre færd. Det bliver interessant at se, hvad vi sammen bringe og skabe på og udenfor banen. Det bliver en spændende kommende tid, vi går i møde. Fodbold skal læres, relationer skabes blandt mennesker, og det er mennesket bag, der skaber motivation til at spille.

Torsten Cargnelli, FC Horsens Pigeudvalg ser gode perspektiver i aftalen med Bjørn Riishøj Mogensen: - Vi er glade for at have lavet en aftale med Bjørn og ser frem til et rigtig godt samarbejde. Bjørn kommer med en stor og positiv energi samt et godt syn på at spille en attraktiv form for fodbold i en social kontekst, hvor fællesskabet og det sociale samtidig spiller en vigtig rolle. Faktisk har Bjørn trippet i kulissen siden juni, hvor han hilste på spillerne i forbindelse med den sidste kamp i sæsonen.

Teamet omkring Bjørn er fortsat med klublegenden, Lars Naldal, som assistenttræner. Heidi Andersen er holdleder og Torsten Cargnelli er trinleder og bindeled til Pige/kvindeudvalget. Turneringsplanen ligger klar med 14 spændende kampe i JS krydret med en stærk plan for sociale aktiviteter hen over efterårssæsonen.

Vi byder nye og nuværende spillere velkomne i FC Horsens.

Træning er mandag kl. 18.30-20.00 og onsdag kl. 19.00-20.30

Kontaktpersoner:

Tr. Bjørn Riishøj Mogensen 4212 6682

Ass. tr. Lars Naldal 2245 4681

Hld. Heidi Andersen 2869 8506

 

Luk