Menu

Nyt fra kvindesenior

image Fra en herlig træningsaften
25. april 2019 kl. 07:27
Spillertilgang og god stemning

Lidt nyt fra kvindesenior i FC Horsens. Her gør trænerne Kim Schreiber og Lars Rasmussen en foreløbig status over foråret.

Projektet med at få kvindesenior op at køre igen i FC er i fuld gang. Med nok en af Jyllands yngste seniortrupper med en gennemsnitsalder på omkring de 18-19 år har det været en stor mundfuld for mange spillere at træde ind i seniorrækkerne. 3-4 spillere af de ældre rutinerede er heldigvis stadig med og hjælper de yngste vi har godt på vej.

Pigerne klarede en hurtig oprykning i efteråret til serie 1, og vi er nu endt i en temmelig barsk pulje med rigtig gode hold. Vi har lagt ud med to nederlag desværre. Vi er dog overbeviste om at det nok skal vende når vi efterhånden får sammenspillet vores trup.

Status er nu at vi er 24 spillere omkring vores seniorhold hvor 2 lige nu desværre er skadede. Nye er kommet til fra nordbyen, og gamle spillere som i et forvirret øjeblik troede at de skulle stoppe med bold er kommet tilbage, og det er vi glade for.

Vi forsøger at finde en balance hvor vi sammen finder tiden til fodbolden samtidig med at vi respekterer at der er studier og fritidsjob som skal passes. Indtil videre ser det ud til at dette er vejen frem for os.

Men vi bliver ved med at klø på, velvidende at nu skal der også snart point på kontoen hvis vi skal blive i serie 1

God vind derude til Jer alle i klubben fra Kim, Lars og teamet omkring FC kvindesenior.

Luk