Menu

16-årig er ny assistent på U14 drenge

image
15. september 2023 kl. 10:51
Vi er glade for at kunne præsentere en af de helt nye og unge trænere i FC Horsens. 
Oliver Søndergaard Pedersen på 16 år er efter sommerferien begyndt som hjælpetræner for Nicki Kristensen på U14-årgangen.
Oliver har i flere år haft tankerne rettet mod en fremtid som fodboldtræner. Netop hjemvendt fra efterskole, og så var tiden inde til at blive træner i den klub, hvor han selv har spillet fodbold det meste af sit liv. På efterskolen har Oliver fået meget ros fra trænerteamet, som mente, at han havde potentialet til at blive en rigtig dygtig træner.
Oliver udtaler i forbindelse med opstarten af sin tid som træner i FC Horsens: 
”Starten i FC har været rigtig god. Det er nogle fantastiske drenge, som er på denne årgang. Nicki har været en rigtig god hjælp her i opstarten. Det at være træner har vist sig at være lige så spændende, som jeg havde håbet. Der skal bruges en del flere timer på trænerarbejdet end jeg havde forventet, men det gør bestemt ikke noget. Det er sjovt og jeg lærer meget hver gang jeg er afsted.”
Oliver ser frem mod den kommende tid med spænding, hvor han også håber, at årgangen efter jul kan stille to 11-mands hold.
Head of Coaching i herreungdom, Kim Øyan, udtaler i forbindelse med Olivers opstart:
”Det er fedt, at en ung mand som Oliver allerede nu har lyst til at give noget tilbage til foreningen. Vi ønsker i FC Horsens endnu flere unge, da det giver en fed dynamik. Som ung træner bliver du mere ansvarsbevidst, som er en god egenskab, man kan tage med sig videre i livet”.
Har du lyst til at følge Olivers gode eksempel og blive ung træner i FC Horsens, så kontakt gerne Kim Øyan og få en uforpligtende snak. Kim kan kontaktes på 21794249 eller kioy@via.dk.
Luk