Menu

Camilla Meldgaard tildelt årets ungtrænerpris

image
15. marts 2017 kl. 09:34
Tirsdag aften uddelte Sport Horsens årets Unge Leder legat til Camilla Meldgaard i Forum Horsens Loungen

Som første punkt på aftenens repræsentantskabsmøde i Sport Horsens tirsdag aften i Forum Horsens Loungen modtog Camilla prisen for sin frivillige indsats og store engagement i FC Horsens. Camilla har været ungetræner i foreløbig halvandet år for pigerne i årgang 2007/08. Hun brænder for opgaven, og i samarbejdet med cheftræner Thomas Worsøe udviser hun selvstændighed og magter at stå for sin egen gruppe til træning eller sit eget hold til stævner. Camilla forbereder holdopstillinger og fungerer godt som indpisker, er umage med at vise og forklare øvelser og en meget vellidt hjælpetræner for de 8-10 årige piger på årgangen, lød de flotte ord til Camilla i indstillingen.

Ofte tager Camilla fri fra arbejde eller bytter sine vagter væk for at tage ud til kamp med fodboldpigerne. Endvidere stiller Camilla sig til rådighed som assistenttræner, når FC Horsens igen er arrangør af DBU’s Fodboldskole i uge 26.

Med diplomet som ”Årets Unge Leder 2017” følger 1000 kr. til brug ved uddannelse eller til sportsudstyr.

Med ved overrækkelsen var cheftræner Thomas Worsøe og Amalie ”fra holdet”.

Camilla med diplom i Forum Horsens LoungenThomas Worsøe og Amalie "fra holdet" var med ved overrækkelsenModtagerne af Året Unge Leder 2017 legatet