Menu

Disney PlayMakers

image
04. april 2022 kl. 15:05
For 5-8-årige piger
FC Horsens er en af de 34 klubber i Danmark der tilbyder PlayMakers inspired by Disney og d. 26. april begynder en ny sæson kl. 16.30 på Skolebanen bag Føtex. Herefter er der træning hver tirsdag. Det gratis at deltage og der er max 30 pladser.
PlayMakers er tiltænkt piger i alderen 5 til 8 år født 2013-2017, som ikke går til fodbold i dag. Klubbens uddannede PlayMakers skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold, og det sker igennem leg og historiefortælling. I år er temaet fortællingen om Vaiana.
 
Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer, for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke, så mød op og tag gerne en veninde med og oplev fodbolden gennem historien Vaiana
Holdside og tilmelding
Alle er velkomne, og du kan få mere information, læse spørgsmål/svar og skrive dit barn op til en plads via denne side. Klik her!

Fakta og kontakt:

 

 

Luk