Menu

FC Horsens herreungdom søger flere fodboldtrænere

image
14. oktober 2022 kl. 10:53
I FC Horsens herreungdom søger vi flere fodboldtrænere fra årsskiftet, og har løbende brug for trænere. Derfor er vi altid på udkig efter trænere, og efter forskellige profiler:
- du kan være forælder, som gerne vil engagere dig mere i din drengs fodbold
- tidligere træner, som gerne vil i gang igen
- nuværende eller tidligere spiller (uden trænererfaring) som gerne give glæden ved spillet og gode oplevelser videre til børn/unge mennesker
- en træner med ambitioner, som trænger til nye udfordringer, kan vi også finde plads til, da vi har hold på alle niveauer
Vi tilbyder:
- Godtgørelse efter kvalifikationer
- Tøjpakke
- Uddannelse og fodboldfaglig sparring
- Et godt trænermiljø
- Gode faciliteter
Kunne du have interesse i at træne en årgang, og være en del af et fantastisk fodboldmiljø i FC Horsens så tøv ikke med at henvende dig. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde i FC Horsens, og hvad vi forventer af vores trænere. Interesserede må meget gerne henvende sig til Kim Øyan på kioy@via.dk eller Dennis Pold på dennispold@gmail.com.
FC Horsens er en af Jyllands største klubber med ca. 1.000 medlemmer. Vi har nogle rigtig gode faciliteter, som blandt andet tæller 2 kunstbaner og ikke mindst en helt ny bold- og bevægelsespark til 6 mio. kr. 
Vi prioriterer både det sportslige og sociale højt. Både for spillerne men bestemt også for trænerne. Vi har i samarbejde med AC Horsens ekstra tilbud til børnespillerne, og har vores eget tilbud - POINT - til ungdomsspillere. 
Kunne du tænke dig at blive en del af det gode fællesskab i FC Horsens, så kontakt os hurtigst muligt.
Luk