Menu

Helena Cargnelli forlænger sin aftale med 2 år

image
03. april 2024 kl. 08:25
Vores dygtige U11 årgangsansvarlige Helena Cargnelli har forlænget sin aftale med yderligere 2 år. Det sker et halvt år før den nuværende aftale udløber. Det vækker stor glæde i FC Horsens herreungdom.
"Vi er enormt glade for at lukke denne aftale og i god tid, da Helena er et stort aktiv for hele herreungdom. 
Helena er meget nysgerrig på, hvordan man ikke blot udvikler den unge fodboldspiller, men også mennesket bag. Det bedst illustreret, da hun sammen med hele trænerteamet i uge 6 lavede "Fællesskab & samarbejdsuge", med fokus på miljø mellem hinanden, klubbens værdier og hvordan man skaber vedvarende venskaber igennem fælles interesser i form af fodbold. 
Hun kommer altid smilende til anlægget med en klar plan om, hvad der skal foregå til enten dagens træning, kamp eller aktivitet. Herudover er hun bevidst om, at udvikling skabes ved at sætte sin viden på spil over for andre, da den ene vej ikke er mere rigtig end anden, men dialog skaber nyt perspektiv og læring til følge", udtaler formand i herreungdom Dennis Pold.
"Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min aftale. Årgang 2013 er en fantastisk årgang med dejlige drenge og god forældreopbakning. Jeg har været tilknyttet årgangen i halvandet år nu, og der har vi fået skabt en fed kultur, som jeg gerne vil være med til at bygge videre på", supplerer Helena Cargnelli.
Vi glæder os til at opleve følge drengenes og Helenas udvikling i de næste 2 år. 
Luk