Menu

Infomøde om Talent-idrætsklasser 2022/23

image
Torsten Cargnelli
19. november 2021 kl. 08:00

Dyrker du idræt på et højt niveau? Vil du udvikle dit talent og samtidigt være en del af et fagligt stærkt skolemiljø med andre idrætstalenter?

Så kan Langmarkskolens Talent-idrætsklasser 7.-9. klasse være noget for dig.

Mandag 29. november kl. 17.00-19.00 afholder Langmarkskolen Infomøde for interesserede udøvere og forældre. Her kan du høre mere om hvordan du kan kombinere sport og skole, og blive en del af et stærkt talentudviklingsmiljø med fokus på sportslig, faglig og personlig udvikling.

I dette skoleår er 23 pigespillere tilknyttet Horsens Kommunes Talentidrætsklasser. Derudover er 12 piger tilknyttet Sportscollege Horsens, som er for spillere på ungdomsuddannelser.

Pigefodbold er en lokalt prioriteret idræt i Horsens Kommune, og FC Horsens er udvalgt som samarbejdsklub. Samarbejdet har resulteret i, at vi over årene har udviklet tilbuddet til de spillere, som brænder for deres sport og ønsker at dygtiggøre sig via bl.a. morgentræning og tilknytning til en talentidrætsklasse på Langmarksskolen.

Der er tilknyttet dygtige uddannede trænere inkl. en målmandstræner. Senest er der etableret en tøj- og vaskeordning og ligeledes en ordning omkring madpakker efter træning. Det har stor værdi for de lokale talenter, at de kan udvikle sig lokalt i et godt idrætsmiljø med gode rammer. 

Vi ser frem til at følge optaget til det kommende skoleår.

Foto: Charlotte Adsbøl

Sponsorer i Pigeafdelingen

Ungdom 09. juni kl. 13:01
FC Horsens - U14 og U16 piger i Holland