Menu

Nikoline Dahl får en endnu større rolle i FC Horsens

image
01. juli 2022 kl. 12:10
Nikoline har netop forlænget aftalen med FC Horsens herreungdom. Hun kommer fortsat til at stå i spidsen for årgang 2015 - vores største børneårgang, med knap 50(!) spillere.
 
Samtidig skal hun forsøge at løfte en tung arv fra Martin Henriksen og Maria Malmstrøm på Fantastisk Fodbold. Nikoline har nogle ideer til, hvilken retning hun vil forme indgangen til fodbold i FC Horsens, og de idéer skal hun have lov til at afprøve. Det er dog klart, at noget så succesfuldt og godt som Fantastisk Fodbold ikke bare bliver vendt på hovedet. Der skal bygges oven på det fantastiske arbejde Maria og Martin har lavet.
 
Om forlængelsen af aftalen, udtaler Nikoline:  
"Jeg har valgt at takke ja til tilbuddet om at forlænge med FC, da jeg er klar til at påtage mig noget mere ansvar. Det år jeg har været i klubben, har givet mig utrolig meget læring. Jeg har ikke kun udviklet mig som træner, men også som menneske.
Min hverdag kommer fremover til at byde på rigtig meget fodbold, både på banerne, men også alle fodboldmæssige tanker omkring. Jeg er klar til at fortsætte min rejse, og udvikle mig hver eneste dag, med alt det støtte jeg har omkring mig fra menneskene i klubben. FC Horsens har modtaget mig med åbne arme, og hver dag er jeg stolt over at have muligheden for at være træner i denne fantastiske klub".
 
Fodboldansvarlig i herreungdom, Kim Øyan, glæder sig over forlængelsen med Nikoline: "Nikoline har kun været her et års tid, men det føles som om hun altid har været her. Nikoline træder lige ind i folk, store som små. Hun bruger mange timer i klubben, og hjælper altid til ved behov. Hun udstråler den passion for børn og bold, som vi ønsker af vores trænere. Hun vil få en endnu mere fremtrædende rolle i vores børnefodbold fremadrettet.
Nikoline er ung og har masser hun skal lære. Men et så stort naturtalent skal man også turde at give ansvar og forpligtigelser. Både med hendes succeser og fejl kommer hun til at vokse endnu mere. Vi glæder os til at følge hendes udvikling", fortæller Kim Øyan.   
Klubben lancerer et nyt produkt
 
I forbindelse med Nikolines forlængelse løfter klubben også sløret for et nyt produkt i klubben, for klubbens yngste spillere. Kim Øyan udtaler:
"Vi former i samarbejde med AC Horsens et nyt produkt for U7-U9 årgangene i FC Horsens. AC har Mini GroundCollege og vi har haft FunFriday. Vi ser en sammensmeltning af de to produkter, der vil komme til at skabe noget helt nyt og anderledes. Her bliver Nikoline også en vital nøglefigur."
 
Vi ser frem til at følge Nikoline, og alle vores andre dygtige trænere. Både de unge mennesker og vores fantastiske korps af forældretrænere, trinledere og de mange frivillige, som gør en stor indsats for klubben.
Luk