Menu

Ny træner til kommende U15

image
24. juni 2022 kl. 07:56
Daniel Pertou er ny mand i spidsen for drenge årgang 2008 (kommende U15)
Det er med stor glæde og tilfredshed, at vi har landet en 2-årig aftale med et spirende trænertalent i form af 19-årige Daniel Pertou, som ser FC Horsens, som det helt rigtige match for hans videre udvikling som træner:
"Jeg har været træner i et par år, og jeg følte jeg havde brug for en ny udfordring. Jeg kom i kontakt med FC Horsens, som jeg vidste havde et godt setup i klubben. 
Det kommende U15-hold synes jeg ser mega spændene ud. Tildels grundet deres gode udviklingsalder, men også deres kvalitet inde på fodboldbanen, som har været udslagsgivende", udtaler Daniel.
Udvalgsformand  Dennis Pold følger op:
"Årgang 2008 er en gruppe drenge på hele 44 aktive spillere, og står til at mønstre hele 3 stk. 11-mands hold efter sommerferien. Daniel har under vores samtaler vist enorm nysgerrighed og ydmyghed omkring vores træningsmiljø i FC Horsens. Her får han muligheden for at implementere mange af sine tanker, som træner, fra teori til praksis. Vi måler ikke vores trænere udelukkende på resultater, men langt mere på deres evne til at udvikle hele årgangen. Både på det faglige men også menneskelige plan over tid. Det tror vi, at Daniel er den helt rette til at stå i spidsen for efter sommerferien, i tæt samarbejde med de øvrige dygtige trænere på trinnet", slutter en tilfreds Dennis Pold
Luk